Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Check out

Giv os et kald idag
Nyhedsbrev
Anmeldelser fra Facebook
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

The Trail of Painted ponies

Der er ingen varer
The Trail of Painted poniesSamleobjekter som Painted PonieS går aldrig af mode. De er tidløse og permanent populære.

The Trail of Painted PonieS har bevist det er et godt salgsobjekt, med salg i retail på over $100 millioner i de seneste 7 år.

I krisetider stoler folk på etablerede brands. The Trail of Painted PonieS har den højeste brand genkendelighed af alle heste samleobjekter på markedet.

The Trail of Painted PonieS har oprettet en verdensomspændende samler database med over 60,000 fans.

Markedsundersøgelser viser at nutidens marked prissætter specielle malede samlerobjekter. Hver eneste Painted Pony begynder som et original kunststykke kreeret af en uafhængig kunstner, og ender i miniature som et kunststykke i sig selv.

Kunder og forhandlere elsker noget nyt og derfor lanceres der årligt min. 2 nye kollektioner.

The Trail of Painted PonieS støttes op af en prisvindende website for samlere: www.trailofpaintedponies.com  og en dansk udgave med de tilgængelige figurer: www.painted-ponies.dk

For at gøre det endnu mere attraktivt for samlere, pensionere man 2 gange årligt i alt 8 Painted Ponies, og gør dem endnu mere til limited editions og selvfølgelig mere interessante. Udsalgsprisen på de udgåede/retired Ponies bliver højere end normal pris. Ikke mange vare i butikker øger deres værdi med tiden!  

I dag påskønner folk at firmaer har et ansvar og The Trail of Painted PonieS har til dags dato støttet velgørenhed og filantropiske organisationer med 1 million dollars, og forsat støtter hestevelfærd osv. 

Mange har forsøgt at efterligne de originale figurer fra The Trail of Painted PonieS, men disse er sjældne interessante for købere, de disse ønsker ikke bare kvalitet, men også et samleobjekt, en historie og ikke mindst et brand de stoler på.

Painted Ponies er ikke kun samleobjekter, men gives også tit som gaver.
Målgruppen køber sjælden kun én Painted Pony, de bliver samlere.

Variation og forskelligheden af Painted Ponies designs – fra native amerikanere til western, inspiration og fantasi – betyder der altid er en Painted Pony til enhver.

 

    The Trail of Painted PonieS er blevet kåret som et af de bedst sælgende samleobjekter i USA!

          Vil du følge stien af succes sammen med The Trail of Painted PonieS??