Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Check out

Giv os et kald idag
Nyhedsbrev
Anmeldelser fra Facebook
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Hegn

Der er 3 varer.
Hegn

Flotte hestehegn i klassisk design. Hos Søndergård hegn finder du et bredt udvalg af hestehegn. Vi har hegn af enhver afstøbning, og alle opfylder de vores høje krav til kvalitet og soliditet.

Flotte og solide hestehegn i træ og plastik

Vi har blandt andet vores populære Classic træhegn, som er det mest solgte hestehegn. I vores udvalg af hestehegn i træ har vi også De Luxe hegnet samt Det Eksklusive hegn, som begge af karakteriseret af kraftige, vandrette planker.

Vi har desuden hestehegn som anvendes til ridebaner. Disse hegn er kendetegnet ved de kraftige stolper og planker.

Udover ovennævnte hestehegn i træ har vi også PVC-hegn. Vores Fortis hegn efterlader en flot og klassisk ramme og er et yderst velegnet alternativ til hestehegn af træ.

Tilbehør til dit hestehegn

Vi har også en bred vifte af  tilbehøret til dit hestehegn. Hvad enten du har brug for låger, beslahge eller isolatore, kan du finde det hele et sted, nemlig hos Søndergård Hegn.

Du har for eksempel mulighed for at bestille dine låger til dit hestehegn i mange forskellige bredder. Ligeledes har vi beslag både til enkelt- og dobbeltlåger. Vores beslag består af galvaniseret stål i kraftig kvalitet, som øger kvaliteten af ethvert hestehegn.