Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Check out

Giv os et kald idag
Nyhedsbrev
Anmeldelser fra Facebook
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ridebane sæt tilbud

Der er 3 varer.
Ridebane sæt tilbud

Skal du til at bygge en ridebane, og søger du en kvalitetsbevidst udbyder med den rette viden og de fornødne værktøjer til at tage sig af opgaven, så er du kommet til det rette sted.

Hvorvidt du selv ønsker at sætte hegnet til ridebanen op eller ej, er Søndergård Rideudstyr stedet, hvor du kan få det bedste træhegn til formålet. Vi kan således tage os af alt lige fra levering til opsætningen.

Vejrbestandigt hegn til din ridebane

En ridebane skal desuden kunne modstå al slags vind og vejr. Derfor er der visse krav til et hegn, som skal indramme ridebanen. Disse krav indfrier vores ridebanehegn. Og når du anskaffer dig en indhegning fra Søndergård Rideudstyr får du ikke blot høj kvalitet og sikkerhed, men også mange års glæde og brug af ridebanen.

Vores træhegn er velegnet til at bygge en ridebane ud af, og alt efter dine ønsker og behov kan vi udforme ridebanen meget forskelligt. Du kan for eksempel få både en rund, firkantet eller ottekantet ridebane. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Har du spørgsmål til vores udvalg af hegn velegnet til ridebaner, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en løsning, er du meget velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail.