Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Check out

Giv os et kald idag
Nyhedsbrev
Anmeldelser fra Facebook
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Søndergård Hegn

Der er 6 varer.

Ridebanehegn fra Søndergaard Hegn

Hos Søndergaard Hegn har vi specialiseret os i ridebanehegn, som vi leverer i hele landet. Priserne på hegn til ridebaner er uden moms og fragt.

Alle stolper til vores ridebanehegn er trykimprægneret i klasse NTR-A, som forebygger råd, og træleverandøren har miljømærket for ansvarligt skovbrug.

Bredt udvalg af ridebanehegn i alle prisklasser

Vi forhandler en række forskellige ridebanehegn såsom:

 • Hegnspæle med spids uden huller er trykimprægnerede fyrtræsstolper/pæle, som er et godt valg til konkurrencedygtige priser.

 • Søndergård Klassisk Hegn er vores mest solgte hegn, og det er en flot løsning, som falder godt ind i naturen, fordi både stolper og rafter er runde. Stolpelængden er på 200 cm, og det fører typisk til en hegnshøjde over jorden på mellem 130 og 150 cm.

 • Søndergård Eksklusivt Hegn er flotte, kraftige runde stolper med aflange huller for solide, flade planker med afrundede kanter. Her er stolpelængden også på 200 cm, og hegnshøjden mellem 130 og 150 cm.

 • Søndergård De Luxe Hegn er firkantede stolper med "diamantspids" og huller for flade planker. Det er et flot ridebanehegn til både korte og længere strækninger.

 • Søndergård Fortis Vinylhegn er kraftige stolper med tre eller to huller for kraftige planker. Den færdige hegnshøjde over terrænet anbefales at være omkring 130 cm. Plankelængde og stolpeafstand er 240 cm.

 

Kontakt os for at høre mere om hegn til ridebaner

Se mere i vores katalog nedenfor. Du kan også kontakte os på info@soendergaardhegn.dk eller på telefon 74 83 39 01, hvis du ønsker flere oplysninger om vores ridebanehegn.

Leveringsbetingelser:

 • Alle vore produkter sælges også til private - Leveringstider afhænger af om produkterne er på lager, så derfor fra omgående til 8 uger. 

 • Betalingsbetingelser Kontant før forsendelse, ved afhentning eller i henhold til nærmere

 • Montering Afregnes særskilt straks efter afleveringsforretning. Ved større projekter afregnes a conto beløb i henhold til det udførte arbejde

 • Eventuelle reklamationer hvad angår fejl i materialer - hurtigst muligt efter lokaliseringen. Montage justering eller rettelser af hegn efter nærmere aftale. 

 • Garanti på stolper og hegnspæle ydes der 10 års garanti for funktion og holbarhed. Under garantien ombyttes stolper som er gennemrådne. Garantien dækker ikke andet end pælen, den dækker ikke følgeskader eller montering/udskiftning. Vi tager forbehold for at modregne en brugsværdi i perioden som andre leverandører i landet gør. Garantien på øvrige produkter vil være i henhold til købeloven

 • Priser priserne er ekskl. moms & fragt. 

 
 vi tager forbehold for eventuelle udefra kommende prisændringer og trykfejl.
 

Underkategorier

 • Hegn
  Flotte hestehegn i klassisk design. Hos Søndergård hegn finder du et bredt udvalg af hestehegn. Vi har hegn af enhver afstøbning, og alle opfylder de vores høje krav til kvalitet og soliditet. Flotte og solide hestehegn i træ og plastik Vi har blandt andet vores populære Classic træhegn, som er det mest solgte hestehegn. I vores udvalg af hestehegn i træ har vi også De Luxe hegnet samt Det Eksklusive hegn, som begge af karakteriseret af kraftige, vandrette planker. Vi har desuden hestehegn som anvendes til ridebaner. Disse hegn er kendetegnet ved de kraftige stolper og planker. Udover ovennævnte hestehegn i træ har vi også PVC-hegn. Vores Fortis hegn efterlader en flot og klassisk ramme og er et yderst velegnet alternativ til hestehegn af træ. Tilbehør til dit hestehegn Vi har også en bred vifte af  tilbehøret til dit hestehegn. Hvad enten du har brug for låger, beslahge eller isolatore, kan du finde det hele et sted, nemlig hos Søndergård Hegn. Du har for eksempel mulighed for at bestille dine låger til dit hestehegn i mange forskellige bredder. Ligeledes har vi beslag både til enkelt- og dobbeltlåger. Vores beslag består af galvaniseret stål i kraftig kvalitet, som øger kvaliteten af ethvert hestehegn.
 • Beslag
  Forskellige beslag, type og størrelsesmæssigt. Kontakt os for eventuelle spørgsmål, vi opfylder dine ønsker!
 • Låger
  Forskellige slags låger og design, som passer til hver enkel hegnstype. Kontakt os for eventuelle spørgsmål, vi opfylder dine ønsker!
 • Ridebane sæt tilbud
  Skal du til at bygge en ridebane, og søger du en kvalitetsbevidst udbyder med den rette viden og de fornødne værktøjer til at tage sig af opgaven, så er du kommet til det rette sted. Hvorvidt du selv ønsker at sætte hegnet til ridebanen op eller ej, er Søndergård Rideudstyr stedet, hvor du kan få det bedste træhegn til formålet. Vi kan således tage os af alt lige fra levering til opsætningen. Vejrbestandigt hegn til din ridebane En ridebane skal desuden kunne modstå al slags vind og vejr. Derfor er der visse krav til et hegn, som skal indramme ridebanen. Disse krav indfrier vores ridebanehegn. Og når du anskaffer dig en indhegning fra Søndergård Rideudstyr får du ikke blot høj kvalitet og sikkerhed, men også mange års glæde og brug af ridebanen. Vores træhegn er velegnet til at bygge en ridebane ud af, og alt efter dine ønsker og behov kan vi udforme ridebanen meget forskelligt. Du kan for eksempel få både en rund, firkantet eller ottekantet ridebane. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Har du spørgsmål til vores udvalg af hegn velegnet til ridebaner, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en løsning, er du meget velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail.
 • Round Pen
  En roundpen er et rundt aflukket område, hvor hesten naturligt vælger at holde sig ude ved siderne, mens tilrideren befinder sig i midten. Den er effektiv, hvis man vil bruge Monty Roberts' metoder Kan laves efter forskellige ønsker og behov. Kontakt os gerne! 
 • Træ Bænk
  Flot træbænk i gode holdbare materialer. 
 • Stolper
  Mange forskellige slags stolper til hvert individuelle behov.  For spørgsmål samt mere information kontakt os gerne!
 • Opsætningsarbejde tilbydes
  Alle stolper sættes i borede huller.Kontakt os venligst på mail info@soendergaardhegn.dk eller på tlf: 74833901, for nærmere information. 
 • Lys til ridebane
  Produkter til at oplyse ridebanen i de mørke måneder! Ring eller skriv hvis du har spørgsmål, vi hjælper hellere end gerne!