Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Check out

Giv os et kald idag
Nyhedsbrev
Anmeldelser fra Facebook
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Til rytteren

Der er ingen varer
Til rytteren

Rideudstyr til rytteren sælges online

Hos Søndergaard Hegn sælger vi rideudstyr til rytteren. Vi lægger vægt på både service og kvalitet, og derfor kan du altid være sikker på et godt køb i vores online webshop.

Bredt udvalg af lækkert ridetøj 

Vi har samlet et bredt udvalg af lækkert rideudstyr til rytteren såsom nødvendige ridehjelme og sikkerhedsveste. Vi har også en masse praktiske jakker, bluser og halstørklæder. Og vi har naturligvis ridebukser, handsker og støvler.

Vi sender dine varer med GLS, inden der er gået 48 timer, såfremt vi har dem på lager, og du kan altid kontakte os på telefon 74 83 39 01 eller på info@soendergaardhegn.dk, hvis du har spørgsmål.

Underkategorier

 • Ridebukser
  Ridebukser fra Kingsland i online webshop Hos Søndergaard Hegn har vi samlet en række ridebukser, som vi sælger online. Vi har valgt at fokusere på ridebukser fra Kingsland i webshoppen. Alle former for ridebukser såsom tights og fuldskind Vi har ridebukser til børn, juniorer og voksne. Vi har blandt andet trænings-tights i et holdbart og elastisk materiale. De mere luksuøse bukser er højtaljede ridebukser i fuldskind. Kingslands børneridebukser er i øvrigt løse og behagelige at have på for børn. Vi benytter GLS, og vi sender lagervarer inden 48 timer. Du kan altid kontakte os på enten telefon 74 83 39 01 eller på info@soendergaardhegn.dk for at stille spørgsmål.
 • Bluser/T-shirt
 • Jakker
  Jakker fra Kingsland, Schockemöhle, Equipage og PK online Hos Søndergaard Hegn har vi jakker fra en række forskellige mærker i vores webshop. Jakkerne er fra mærker såsom Kingsland, Schockemöhle, Equipage og PK.   Alt fra fleecejakker og dunjakker til polstrede jakker Vores jakker er især velegnede til ridning, men de kan også benytters til andre udendørs aktiviteter eller blot som en polstret jakke til hverdag. Vi har blandt andet mærker som Kingsland, Schockemohle, Ekvipage og Catago. Vi har også fleecejakker. Vi sender lagervarer med GLS inden 48 timer, og du er velkommen til at stille spørgsmål ved at skrive til info@soendergaardhegn.dk eller ved at ringe på telefon 74 83 39 01.
 • Handsker
  Ridehandsker i læder og skind online Er du på udkig efter nyt rideudstyr? Her på denne side kan du finde vores velassorterede udvalg af lækre ridehandsker i blandt andet læder og skind, som giver en god varme, når det er vinter. Vi forhandler blandt andet ridehandsker fra Back on Track, Roeckl, Kingsland og Equipage. Køb dine nye ridehandsker hos os Vi tilbyder en fast lav fragt på din ordre og leverer til kunder i hele landet. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp til din bestilling, kan vi kontaktes på telefon 74 83 39 01 eller e-mail info@soendergaardhegn.dk.
 • Veste
 • Sikkerhedsveste
 • Ridehjelme
  Ridehjelm fra Casco og Scharf til salg online Hos Søndergaard Hegn forhandler vi et stort udvalg a fridehjelme fra blandt andet Scharf, Casco med flere. Køb en Casco ridehjelm til en attraktiv pris I vores webshop har du mulighed for at købe en ridehjelm i forskellige prisklasser. Du kan både købe en billig ridehjelm til under tusinde kroner, men du kan også købe en lidt dyrere hjelm fra eksempelvis Casco til 4.000 kroner. Kontakt os på telefon 74 83 39 01 eller e-mail info@soendergaardhegn.dk, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores udvalg, eller hvis du har brug for hjælp til bestillingen.
 • Støvler
  Ridestøvler til en god pris online Her på denne side kan du se vores store udvalg af ridestøvler til både vinter og sommer. Vi forhandler blandt andet ridestøvler fra Kingsland, Campus og Equipage i forskellige prisklasser. Køb dine nye ridestøvler på tilbud Vi har løbende rideudstyr på tilbud, herunder ridestøvler, så hold løbende øje med de mange gode tilbud. Du er velkommen til at kontakte os, enten på telefon 74 83 39 01 eller e-mail info@soendergaardhegn.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde de helt rigtige ridestøvler i den rette størrelse.
 • Stigbøjler
 • Strømper
 • Sporer
 • Stævne
 • Til børn
 • Gaveartikler
 • Huer - halstørklæder