Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Check out

Giv os et kald idag
Nyhedsbrev
Anmeldelser fra Facebook
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

 Hvad er Søndergård:

 Selve gården er bygget i 1900 og har været familieejet fra ’1906-’94. Fra 1994 ejede Vojens kommune bygningerne indtil Fam. Dethlefsen købte og flyttede ind 2003, i de flotte omgivelser på Søndergård. Bygninger og området er blevet flot renoveret til kontor, lager og udlejningslokaler, samt stald og rammerne til familiens egne heste i den stil der passer til omgivelserne og den tid som bygninger repræsentere. Den flotte natur omkring Søndergård støder op til det meget attraktive skovområde Hindemade og alligevel med nem tilkørsel for vores kunder og sammenarbejdspartnere med kun 2 min. fra E45 afkørsel 68.

 

 Søndergård er importør af kvalitetshestefoder fra Pavo. Pavo tilbydes igennem et forhandlernet på ca. 80 forhandlere. Pavo var i 2009 bla. eksklusiv fodersponsor ved Dansk Varmblod - Højdepunktet for de danske avlere hedder de næste 3 år Pavo Eliteskue.

Her er foderets kvalitet og god rådgivning et must for os og noget du til enhver tid kan regne med. Pavo har siden år 2000 været til rådighed for de danske hesteejere og en hastigt voksende kundekreds af tilfredse kunder.

Søndergård Hegn - indhegning af ridebaner, folde osv. Eksklusivt træhegn i god kvalitet til markedets absolut billigste priser med eller uden opsætning! Siden 2003 har vi tilbudt hegn på det danske marked og der er opsat adskillige kilometer hegn fra Søndergård igennem tiden, som stadigt står flot overalt i det danske landskab.

Derudover tilbyder vi også adskillige produkter som Klassiske lamper, sadelholdere, spåner, træpiller, Himalaya saltsten, Arion hunde- og kattefoder.

Ja, alt er muligt her - se f.eks. byskilte og figur i rundkørsel ved Agerskov. Alle opgaver kan løses!

Ved Søndergård har vi en ambition om at samle alt til hovedsagligt hestefolket ét sted – kun for at gøre det nemmere for dig, så du f.eks. kan bruge mere tid sammen med din hest! 

Søndergård – vi har samlet alt på et sted kun for dig!