Om Søndergård Hegn

siden 2004

Gennem årene, er Søndergård Hegn efterhånden blevet en af landets største hegnsleverandører. Konceptet er ganske enkelt at give kunderne et godt grundlag for at vælge en god hegnsøkonomi.

Gode indkøb af udvalgte materialer, rationel forarbejdning af træet og en kontrolleret trykimprægneringsproces, gør det muligt at være en dansk hegnsleverandør, som man kun kommer udenom hvis vi ikke netop får lejlighed til at blive sammenlignet på pris, holdbarhed og kvalitet.

Alle stolper er trykimprægneret i klasse NTR-A, som forebygger råd og sikrer længst mulig levetid med garanti. Vi har respekt for miljøet

Leveringsbetingelse

Alle vores tilbud er normalt gældende i 60 dage. Der tages dog forbehold for uventede prisstigninger fra vores leverandører grundet COVID-19 og de ustabile leveringssituationer.

Priserne i brochuren er engros/export priser og angivet uden gældende moms og levering. Pakkesæt på hegn er oplyst som inspiration, vi tilbyder og leverer efter dit behov.

Rådgivning, tilbudsgivning og undersøgelser om kabler og andet i jorden er uden beregning. Fragtpriser indhenter vi gerne på dagen, for også her at finde en økonomisk god løsning.

Alle vores produkter sælges også til private

Leveringstider afhænger af om produkterne er på lager, så derfor fra omgående til 8 uger.

Betalingsbetingelser:

Kontant før forsendelse, ved afhentning eller i henhold til nærmere aftale.

Montering

Afregnes særskilt straks efter afleveringsforretning. Ved større projekter afregnes a conto beløb i henhold til det udførte arbejde.

Eventuelle reklamationer

Hvad angår fejl i materialer – hurtigst muligt efter lokaliseringen. Montage justering eller rettelser af hegn efter nærmere aftale.

Garanti:

På stolper og hegnspæle ydes der 10 års garanti for funktion og holdbarhed.

Under garantien ombyttes stolper som er gennemrådne. Garantien dækker ikke andet end pælen, den dækker ikke følgeskader eller montering/udskiftning. Vi tager forbehold for at modregne en brugsværdi i perioden som andre leverandører i branchen gør.

Garantien på øvrige produkter vil være i henhold til købeloven

Priser:

Priserne er ekskl. moms og fragt

vi tager forbehold for eventuelle udefra kommende prisændringer og trykfejl